Video, poliüretan dekoratif şömine, panel ve korkuluk parçalarının atölyede hazırlanıp paketlenmesini gösteriyor. Boyası bitmiş şömine modeli ile kabartmalı ürün detayları inceleniyor; ürünlerin balonlu naylona sarılarak kendi ölçülerindeki kolilere yerleştirilme süreci anlatılıyor.
Videodan sahneler

▶ 0:04

▶ 0:11

▶ 0:12

▶ 0:14

▶ 0:16

▶ 0:19

▶ 0:21

▶ 0:22

▶ 0:23

▶ 0:24

▶ 0:25

▶ 0:28

▶ 0:30

▶ 0:32

▶ 0:38

▶ 0:41

▶ 0:42

▶ 0:44

▶ 0:46

▶ 0:48
Video metni
Merhabalar. Tüm siparişlerimiz, siz değerli müşterilerimiz için özenle paketlenmektedir. Tüm detayları sizlere aktarmak için gelin, bu süreçlere birlikte yakından bakalım.
Burada boyası bitmiş, paketlenmeye hazır şömine modelimizi görüntülüyoruz. Tüm ürünlerimiz kendi ölçülerinde özenle paketlenmektedir. Görmüş olduğunuz gibi, öncelikle balon naylonlara sarılarak daha sonrasında kendi ölçülerindeki kolilerle kapatılmaktadır.
Sizler de projelerinize uygun modelleri keşfetmek için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.
Benzer videolar

Poliüretan Ürünlerle Yapı Fuarı Tasarımları ve Uygulamaları

Projeniz İçin Poliüretan Dekorasyon Çözümlerini Fabrikamızda Keşfedin

Polure Poliüretan Dekoratif Panel Ürünleri

Poliüretan Özel Proje Uygulamalarıyla Yaratıcı Dekor Tasarımları

Poliüretan Kare Kubbe İmalatı: 60x60 cm Sert Kubbe Üretimi

Poliüretan Dekoratif Çözümler, Mimari Tasarım ve Üretim Süreci

Poliüretan Şömine Modelinin Atölyede Üretim ve Birleştirme Aşamaları

Poliüretan Fugalı Panel Modelleri: Estetik ve Dayanıklı Çözümler
Yeni videolarımızdan haberdar olun
Üretim, uygulama ve montaj videolarımızı kaçırmamak için YouTube kanalımıza abone olun ve sosyal medya hesaplarımızı takip edin.